Om företaget

Sveriges personligaste grossistföretag inom optik i över 45 år, med branschens mest omfattande tillbehörs- & reservdelssortiment. Vi erbjuder bland annat  reservdelar och för branschen unika verkstadsartiklar, som ordinära och special-verktyg, sadlar, skruvar muttrar, maskiner, varmluftsapparater, PD-mätare och mycket mer.

Vidare tillhandahåller vi även konsumentartiklar som exempelvis färdiga läsglasögon, kedjor, snoddar, förstoringsglas, sminkbågar, speglar, fodral med mera.

F:a AB Janne Klasse, grossistföretag inom optikbranschen. Verksamt sedan mer än 45 år. Basen är vår svenska marknad där vi servar ca. 1.500 kunder. Vi har ett brett produktsortiment med ca.15000 artiklar i lager – från minsta reservdel till kompletta maskiner.

Vår affärsidé och målsättning är att förse optikbranschen med den bästa servicen och de snabbaste leveranserna. Som regel levererar vi reservdelar, verktyg, maskiner, konsumtionsvaror och tjänster inom 24 timmar. För att tillgodose våra kunders önskemål om högsta kvalitet till bästa pris arbetar vi intensivt inom följande områden:

Vi strävar efter att möta våra kunders behov genom att alltid vara lyhörda. Vi försöker också att öka tillgängligheten vid telefonorder genom att ha fler medarbetare som snabbt svarar på inkommande samtal.

Ett omfattande lager och ständig förbättring av våra affärssystem, gör att vi kan snabba upp varuflödet från leverantör till kund och därmed skapa en effektiv logistik.

Vårt breda produktsortiment och vårt stora lager gör oss till en god affärspartner. Många av våra produkter är unika och kan endast levereras av oss. Vi håller oss ständigt uppdaterade avseende nyheter, genom att regelbundet besöka de stora optikmässorna.

Vårt företag uppfattas som en pålitlig och stabil partner inom leverantörsledet. Mångåriga relationer till de flesta av våra leverantörer bidrar till hög leveranssäkerhet. Vi är exklusiv representant för flera stora världsledande företag. Flera är europeiska marknadsledare inom sina respektive segment.